Advertisement

Kaj je Razlika Med Obravnavo In Zdravljenje? (Za Najstnike)

Kaj je Razlika Med Obravnavo In Zdravljenje? (Za Najstnike)

Glede na Zdravstvene Psihologije 5. izdaja (2016) celovit intervencijski model je model, ki bazeni in koordinira zdravstveno in psihološko znanje v nekaterih dobro opredeljenih področju medicine, tako, da je vse na voljo tehnologija in znanje, ki so na voljo bolnikov; bolečine program za upravljanje je primer celovit intervencijski model". Naslednjo generacijo. Danes je duševno zdravje AI rešitev je lahko le začetek. Univerza v Južni Kaliforniji, je Inštitut za Kreativne Tehnologije, razvili virtualni terapevt z imenom Ellie, ki namiguje na to, kaj je pred nami.
Ellie je veliko več kot običajno chatbot — je lahko tudi zazna neverbalnega pokazatelje in se odzivajo ustrezno. Na primer, se je naučila, ko da pobudo approvingly ali morda izreči dobro dani hmmm" za spodbujanje bolnikov, da bodo bolj prihodnje.


ReAction

On opozarja, da je poudarek na resno škoduje v analizi pušča veliko kronične ali dolgotrajne bolezni, kot so migrene ali multiplo sklerozo, ki lahko za delovanje let ali celo desetletij, ki vodi do znatnega bolnik trpljenje, tudi če bolezni so sčasoma obravnava. Tudi on pravi, da je pristranskost zgrajena v vrsti primerov prinesel naprej, ki jih odvetniki, ki bi lahko vplivale na njihove ugotovitve.

"To je lažje, da bi raka zahtevek naprej, za primer, ker tam ponavadi več papirnato sled," pravi.

Dr. Greh, ki delajo pod nadzorom Kraljica je raziskovalec Colin Funk (Biomedicinskih in Molecular Sciences) preučiti uporabo revolucionarne CRISPR-Cas9 gen-orodje za urejanje, v kombinaciji z matičnih celic tehnologije za popravilo Arginase-1 pomanjkljivost. V Arginase-1 encim, ki igra pomembno vlogo v sečnine cikel - ključni jetrno funkcijo, ki pretvori amoniak, da sečnina za izločanje v urinu. Pri bolnikih z napako Arginase-1 kodiranje gen se ne more pretvoriti v amoniak, kar je oslabljena sposobnost za proizvodnjo sečnine, kot tudi zaviranje rasti, ki presegajo arginin v krvi, in postopno intelektualne in nevrološke prizadetosti.

No. 1 morilec Američanov, v skladu s Centri za Nadzor in Preprečevanje Bolezni, je bolezni srca. Srčne kapi, koronarne srčne bolezni in kongestivnega srčnega popuščanja so vse skupaj. Pljučne bolezni, kot so kronična obstruktivna pljučna bolezen, povzroči tudi veliko smrtnih žrtev. Vzroki te bolezni, kakor tudi drugih organov, zajema podedoval pogoji, okužbe in poškodbe.

Michelle Kulas delal v zdravstvu polje za 10 let, ki služijo kot certificirano medicinskih sester pomočnik, zobna asistentka in zobozdravstveno zavarovanje za obračun koordinator. Njena strokovna področja vključujejo zdravstveno in zobozdravstveno teme, starševstvo, prehrana, homeschooling in potovanja.